Året åpner!
Oslo

I år er Norske arkitekters landsforbund (NAL) 100 år. NAL vil bruke anledningen til å invitere til et landsomfattende prosjekt kalt Arkitekturens år. Arkitekturens år vil bli Norges største arkitekturarrangement noensinne.

Torsdag 6.januar lanseres programmet online og i trykt versjon.

Over 100 små og store arrangement over hele landet vil gjennom 2011 utfordre, utvide og berike folks forhold til arkitektur. Med alt fra TV-program, utstillinger, debatter, publikasjoner, konferanser og byggeprosjekt på programmet, er Arkitekturens år en mangfoldig mulighet til å oppleve og lære mer om arkitektur.

Bidragsytere og samarbeidspartnere er invitert til Arkitektenes hus for å markere begynnelsen på dette maraton-arrangementet initiert av Norske arkitekters landsforbund.

a_dream_woke_me_web
torsdag 06.01.2011 - Kl. 12:00 Når
Arkitektenes hus, Josefines gt 34 Hvor
Karenina Kriszat, 41 44 16 05 Kontakt
  • land(e)scape_01
  • 008
  • ©Pasi Aalto - Rintala Eggertsson - ARK booktower-1362
Rintala Eggertsson

Rintala Eggertsson Arkitekter er valgt ut til å være Arkitekturfestivalens arkitekter. Rintala Eggertsson Arkitekter, et Oslo- og Bodøbasert kontor som har fått stor oppmerksomhet i Norge og verden for sin innovative og eksperimentelle arkitektur. De arbeider ofte i liten skala med fokus på menneskets interaksjon med arkitekturen. En viktig del i Rintala Eggertsens arbeid er undervisning, ofte i form av workshops for studenter, der resultatet er byggverk som beveger seg mellom å være kunstinstallasjon, arkitektur og stedsutvikling. Rintala Eggertson skal utforme festivalarenaen i den 2500 m2 store industrihallen på Vulkan sammen med arkitektstudenter fra Norden.

Les mer om festivalarkitektene på: www.rintalaeggertsson.com

Festivalarenaen er støttet av:

uldvarefabrikk

arrangert av

Arkitekturens år er Norske arkitekters landsforbunds 100 års-markering.

Hovedsamarbeidspartner

Enova_18

Samarbeidspartnere

Moelven_2
kinnarps_1
YIT_2
Aspelin_Ramm_1