Slum Upgrading
Bangkok

Tyin Tegnestue er et arkitektkontor med en stor tro på medvirkning og bruk av lokale ressurser for å skape et bærekraftig arkitektur som kan fungere som katalysator for videre utvikling. Denne gangen befinner de seg i Bangkok, nærmere bestemt i Klong Toey et av Bangkoks største og eldste slumområder, for å forbedre å oppgradere et av få fellesområder i slummen. Håpet er at prosjektet skaper ringvirkninger som vedvarer lenge etter prosjektperioden.

Følg Tyin Tegnestue videre på Tyins egen blog!

Tomta
mandag 28.02-onsdag 23.03.2011 Når
Bangkok Hvor
post@tyintegnestue.no Kontakt
Film+Arkitektur: Borealis Vinterfestival
Alta

I anledning Arkitekturens år vil Alta filmklubb ha en utendørs visning på et bygg i gågata, med arkitektur og bygde omgivelser som tema, hver kveld under Borealis Vinterfestival 10.-19. mars mellom kl. 16.00-24.00.

Det er også planlagt to Film arkitektur visninger på Alta Kino under vinterfestivalen.

film2_2
torsdag 10 - lørdag 19.03.2011 Når
Alta Hvor
Henning Bek, henning@verte.no Kontakt
EXPLODED_MONTAGE_2_futura_finale
Arkitekturdagen 2011

23. SEPTEMBER 2011                                                     VULKAN, OSLO

- Nye prosesser for deltakelse, utveksling og kommunikasjon.

Arkitekturdagen 2011 går av stabelen fredag 23.september. Dagen markerer begynnelsen på Arkitekturfestivalen på Vulkan. Arkitekturdagen skal gi kunnskap, inspirere og engasjere – og har som målsetting å ta opp aktuelle faglige problemstillinger innenfor arkitektur og byutvikling. Konferansen er åpen for alle interesserte. Arkitekturdagen er Norges viktigste konferanse for arkitektur og byutvikling.

Arkitekturdagen 2011 vil ha fokus på nye typer prosesser innen arkitekturfeltet. Arkitekter, forskere og andre vil snakke om prosesser som benytter kommunikasjon, kunnskapsutveklsing og deltakelse på måter som gir arkitekturen større effekt og ny relevans.

Med blant andre Stefano Boeri, Teddy Cruz, Jeffrey Inaba, Markus Miessen, Bijoy Jain, Eyal Weizman, Craig Dykers, Grete Kvinnesland, Daniel Dendra, Tina di Carlo og Carson Chan.

 

For mer informasjon og påmelding klikk HER

arrangert av

Arkitekturens år er Norske arkitekters landsforbunds 100 års-markering.

Hovedsamarbeidspartner

Enova_18

Samarbeidspartnere

Moelven_2
kinnarps_1
YIT_2
Aspelin_Ramm_1