Building Blocks
Oslo

Når barn bestiller arkitektur blir resultatet uventet og fantastisk! I utstillingen "Building Blocks" er det barna som er sjefen.

Utstillingen viser fantasifulle rom i full størrelse og inviterer publikum til å undersøke hver krik og krok. Det er barnas ideer som står i sentrum i "Building Blocks". Utstillingen gir deres stemme konkrete, fysiske uttrykk som bygde rom. Hva skjer når barn og unge sammen med arkitekter skal gi ideene form?

6 grupper barn og ungdom mellom 8 og 16 år fra Bergen, Trondheim og Oslo kobles med arkitekter. Sammen lager de skisser, og arkitektene leverer tegninger av bygninger som skal bygges på DogA Norsk Design- og Arkitektursenter i Oslo høsten 2011.

Bli med på utstillingsåpning med boller, brus og minishow med Kristine Magnesen fra NRK Superkviss lørdag 8. oktober kl. 14.00.


Les mer om utstillingen "Building Blocks" på Norsk Forms nettside. 

Arkitektkontorene som er med er:

Sammen lager de skisser, og arkitektene leverer tegninger av bygninger. Byggingen er utført av fagarbeidere fra Veidekke.


"Building Blocks” arrangeres av Norsk Form i samarbeid med Färgfabriken Stockholm etter en opprinnelig idé av Färgfabriken og Medium. Utstillingen ble første gang vist i Färgfabriken i 2010.

2_building-blocks-web
lørdag 08.10-søndag 27.11.2011 Når
DogA, Hausmanns gate 16 Hvor
Kontakt
EXPLODED_MONTAGE_2_futura_finale
Arkitekturdagen 2011

23. SEPTEMBER 2011                                                     VULKAN, OSLO

- Nye prosesser for deltakelse, utveksling og kommunikasjon.

Arkitekturdagen 2011 går av stabelen fredag 23.september. Dagen markerer begynnelsen på Arkitekturfestivalen på Vulkan. Arkitekturdagen skal gi kunnskap, inspirere og engasjere – og har som målsetting å ta opp aktuelle faglige problemstillinger innenfor arkitektur og byutvikling. Konferansen er åpen for alle interesserte. Arkitekturdagen er Norges viktigste konferanse for arkitektur og byutvikling.

Arkitekturdagen 2011 vil ha fokus på nye typer prosesser innen arkitekturfeltet. Arkitekter, forskere og andre vil snakke om prosesser som benytter kommunikasjon, kunnskapsutveklsing og deltakelse på måter som gir arkitekturen større effekt og ny relevans.

Med blant andre Stefano Boeri, Teddy Cruz, Jeffrey Inaba, Markus Miessen, Bijoy Jain, Eyal Weizman, Craig Dykers, Grete Kvinnesland, Daniel Dendra, Tina di Carlo og Carson Chan.

 

For mer informasjon og påmelding klikk HER

arrangert av

Arkitekturens år er Norske arkitekters landsforbunds 100 års-markering.

Hovedsamarbeidspartner

Enova_18

Samarbeidspartnere

Moelven_2
kinnarps_1
YIT_2
Aspelin_Ramm_1